Terminsinformation

Hej och välkommen till en ny tennissäsong hos MTK!                  2019-01-07

TRÄNINGSINFORMATION INFÖR VT-19

Här nedan ges information om vårterminen 2019. Observera att samtliga deltagare i träningsverksamheten (såväl juniorer som vuxna) per automatik är återanmälda till MTK:s tennistermin VT-19.

Träningstiderna är desamma, såvida ni inte erhållit/kommer att erhålla annan information av oss. För eventuell uppsägning av plats se nedan.

Vårterminen startar måndag den 7:e januari och fortlöper t.o.m. söndag den 16:e juni. Ordinarie träningsuppehåll för all MTK:s träningsverksamhet är det under följande datum:

# Sportlovet (v.7) 11-17 februari

# Påsklovet (v.16) 15 april – tisdag 23 april

# Onsdag 1 maj

# Kristi himmelsfärds dag, torsdag 30 maj

# Fredag 31 maj (skolans lovdag)

# Lördag - söndag 1-2 juni (långhelg)

# Nationaldagen, torsdag 6 juni

Övriga aktiviteter under VT-19:

# Sportlovsläger

# Påsklovsläger

# Sommarlovsläger (vecka 25 & 26)

Anmälan till läger görs via vår hemsida. Bevaka www.molndalstk.se samt anslagstavlan i hallen för att ta del av övriga händelser och aktiviteter.

Nytt för i år är att Drop-in tennisen är gratis för medlemmar.
Klubben bedriver fysträning för juniorer fredagar 17-18.

Uppsägning av plats: Eventuell uppsägning av plats till VT-19 skall ha gjorts senast den 1/12 för att få tillbaka anmälningsavgiften för VT-19. Uppsägning från och med terminsstart (7/1) innebär full debitering av terminsavgift. Uppsägning görs endast via e-post till: This is a mailto link

Önskemål / utökad träning: Har ni önskemål gällande er träning såsom utökad träningsmängd eller övrigt så kontakta er tränare.

Avgifter: Ni faktureras terminsavgiften enligt gällande prislista och överenskommen träningsmängd. Vårterminen är i år 20 veckor. Terminsavgiften är därför, som vanligt, högre än för höstterminen (16 veckor) då vårterminen (20 veckor) består av fler träningsveckor. I övrigt tillkommer en årlig medlemsavgift på 250:- för junior och 500:- för senior.

Terminspriser VT-19:

1 tim/vecka        2 320:-

2 tim/vecka        4 210:-

3 tim/vecka        5 790:-

4 tim/vecka        6 950:-

5 el. fler tim/vecka               7 700:-

Vuxenträning                          3 200:- (alla dagar utom torsdagar där
3 040:- gäller pga. 1 vecka kortare termin).

Marcus Filipek – This is a mailto link

Fredrik Bengtsson - This is a mailto link