Terminsinformation

Information beträffande MTK:s

träningsverksamhet HT 2018

Hej och välkommen till en ny tennissäsong hos MTK!                  2018-08-21

MTK:s tennistermin startar måndag den 27 augusti och fortlöper t.o.m. fredag den 21 december. Träningsuppehåll är det under höstlovet, V.44 (29/10-4/11) då MTK för övrigt arrangerar klubbmästerskap. För mer info om detta, bevaka anslagstavlan alternativt www.molndalstk.se framöver.

Ansvarig: för MTK:s junior- och vuxenverksamhet är chefstränare Marcus.

Träningsavgifter/Regler: Ni faktureras terminsavgiften enligt gällande prislista och överenskommen träningsmängd samt faktureras ytterligare 500 kr som motsvarar anmälningsavgift till VT-19. Denna summa blir sedan avdragen på fakturan för VT-19. Skulle man avanmäla fortsättning inför VT-19 senast den 1:e december återbetalas denna summa till er, i annat fall tillfaller den MTK. Avanmälan från att terminen startat innebär full debitering av terminsavgiften. I övrigt tillkommer en årlig medlemsavgift på 250/500 kr. Nya deltagare inför höstterminen debiteras 125/250 kr för det senare halvåret.

Övrigt: Vill Ni under terminens gång utöka er träning, kontakta Marcus via e-post. Andra aktiviteter som läger, interna tävlingar och annat publiceras på hemsidan, www.molndalstk.se och anslås på anslagstavlan i Mölndals Tenniscenter.

Vårterminen 2019: (19 veckor) startar måndag den 7 januari. Till denna termin är ni automatiskt återanmälda. Uppsägning av plats till VT-19 skall ske senast den 1:e december på e-post: This is a mailto link för att ej bli debiterade träningsavgift och för att mot begäran få (se ovan) tillbaka anmälningsavgiften för VT-19. Avanmälan efter terminsstart innebär att ni debiteras ordinarie terminsavgift. Eventuellt kan er träningstid komma att revideras, men blir fallet så blir ni kontaktade av oss. Bevaka www.molndalstk.se för mer information.

Frågor: prata med er respektive tränare eller vänd er till Marcus via e-post: This is a mailto link alt. Sebastian via e-post: This is a mailto link alt.

”Fidde” på e-post: This is a mailto link

Varmt välkomna till MTK!

Uppdaterad: 27 APR 2018 11:58