JSM-RAPPORT!

2015-04-13 10:51
MTK:s tävlingsgrupp, med något undantag har deltagit i Junior-SM (Svenska Mästerskapen) som sedvanligt avgjorts på GLTK 2-12 april.
  • Uppdaterad: 2017-03-06 16:55

De lite mer framskjutna resultaten redovisar vi här nedan:

# Flicksingel 12 (81 delt.) - där gick Linn Svärd till 8-delsfinal (sista 16) efter tre segrar. Förlust blev det till slutliga finalisten i klassen, Louise Wikander Is Göta Helsingborg som besegrade Linn med 6/1 6/2.

# Pojksingel 12 (169 delt.) - där gick Oskar Jansson (ett år kort) till 16-delsfinal (sista 32) efter tre segrar. Förlust blev det till slutliga svenska mästaren i klassen, Arslan Temirhanov SALK via 1/6 3/6.

# Pojkdubbel 12 - Oskar Jansson i par med Henrik Bladelius Alingsås föll i 8-delsfinal efter två segrar. Förlust blev det till Lüddeckens/Dahlstrand.

# Pojkdubbel 14 - Joel Broberg Olsson i par med William Johnsson, Påvelund föll i 8-delsfinal efter två segrar. Förlust blev det till Botic/Danell.

Fullständiga JSM-resultat finner Ni här

BJÖRN BORG på MTK

Vidare har mängder med spelare/klubbar gästat MTK under JSM-perioden för att kunna träna och förbereda sig på bästa sätt. En del bekanta gäster har setts till med jämna mellanrum på MTK. Bl.a. har århundradets svenske idrottsman, Björn Borg spelat på våra banor. Numera i egenskap av tennisförälder till sonen Leo som deltagit i JSM.

Skribent: Fredrik Bengtsson

Bokning

matchi

Boka en bana på Mölndals TK!

Öppettider: Varje dag 07-22

Bemannad: Mån - Tors, 12-18. Fre 12-16. Sön 11-15

För mer info om priser, mm. klicka HÄR.