Nyheter från SF

Elias Ymer är vidare i Intrum Stockholm Open. Svensken besegrade 53-rankade Leonardo Mayer – hans första singelvinst i turneringen. ”Såklart en stor seger, den första är alltid speciell”, säger han.

Höstens tennisfest i Stockholm är igång. På måndagen inleddes huvudtävlingen av Intrum Stockholm Open med tre hemmahopp på startlinjen: Robert Lindstedt och bröderna Elias och Mikael Ymer.

Gstaad, Auckland, Seuol och nu i Linz. Efter en framgångsrik säsong kan Johanna Larsson och Kiki Bertens knipa en biljett till WTA-slutspelet.

Svenska titlar i Uppsala

(2017-10-16 07:46)
2017 års upplaga av Invacare Swedish Open är färdigspelad och summeras med flera framgångar för hemmahoppen.

Kvartsfinal i singel och semifinal i dubbel. Johanna Larsson vann dubbelt under torsdagen i Linz.

Svenska Tennisförbundets partnerfamilj växer: Europcar blir ny officiell hyrbilspartner.

Slöinge TK:s integrationsprojekt blev Syrienfödda Seyan Abdos och Jalal Sankars väg in i tennisen. Nu är det de själva som inspirerar nyanlända barn genom klubbens nya satsning.

En tennisvecka utöver det vanliga slutade på bästa sätt för Sveriges 14-åringar: dubbla segrar mot Mallorca i Palma Junior Friendship Cup.

Starkaste startfältet sedan starten för tre år sedan. På torsdag inleds ITF-turneringen Invacare Swedish Open i Uppsala.

Tillbaka med besked – Caijsa Hennemann nådde final i Tennis Europe Junior Masters, hennes första tävling efter två månaders skadeuppehåll.

Här är årets mästare i dubbel-SM: Mathilda Malm/Marina Yudanov och Filip Bergevi/Pablo Figueroa.

Semifinal i singel och final i dubbel blev facit för Markus Eriksson i 25 000-dollarstävlingen Falu Future.

Det är dags för Palma Junior Friendship Cup, där sex svenska 14-åringar ställs mot juniorer från Mallorca.

Kvartsfinalklart i Falun

(2017-10-05 09:42)
I ett tufft startfält har två hemmahopp lyckats ta sig till kvartsfinal i Falu Future: Markus Eriksson och Patrik Brydolf.

Svensk tennis befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Vi söker nu dig som vill vara med på resan och som brinner för utvecklingen av de yngsta utövarna.

Bokning

matchi

Boka en bana på Mölndals TK!

Öppettider: Varje dag 07-22

Bemannad: Mån - Tors, 12-18. Fre 12-16. Sön 11-15

För mer info om priser, mm. klicka HÄR.