Damer

KM DAMSINGEL OCH DAMDUBBEL AVGJORDA

2013 års damsingel Deltagare: Maria, Marie, Anna, Christina och Anna-Marie. Samtliga spelade mot alla i matchtiebreak form. Matcherna började lördag 2 nov klockan 14:00.Tävlingsansvarig var övertygad att detta skulle klaras av på mindre än 2 timmar, vilket visade sig vara väldigt fel (my bad), eftersom deltagarna var hur jämna som helst. Banorna var sedan fullbokade hela lördagen. Så ...

Spelet återupptogs tisdag 5 nov klockan 20:00 och avbrutna matcher återupptogs samt en sista match genomfördes i sin helhet. Vid klockan 22:00 var det klart att årets Klubbmästare i damsingeln är: Maria Hansson.

Damdubbeln avgjordes också under tisdagskvällen, imellan alla singelmatcher, eftersom deltagarna var Maria & Marie mot Anna & Anna-Marie. Årets Klubbmästare i damdubeln är: Maria Hansson & Marie Dahlberg.