Sommarinfo

Hej!

Här kommer information om sommarveckorna (v.27-33)

Öppettider under sommaren

Hallen kommer vara i stort sätt låst under sommarveckorna men bokningsbar precis som vanligt via matchi.

Jour

Hallen kommer vara bemannad samt telefonen kommer vara tillgänglig för samtal under följande dagar;

Tisdagar och torsdagar: kl. 16.30-18.30

Lördagar och söndagar: kl. 12.00-14.00

Ta tillfället att ställa frågor, köpa bollar, m.m. Spelar man under dessa tider har vi också möjlighet att hyra ut rack och bollar.

Ordinarie telefontider upphör under sommaren.

Utebanorna

Eftersom vi har mindre bemanning under sommaren, vill vi be er vara hjälpsamma med våra utebanor och städa efter er själva samt vattna på varma och/eller blåsiga dagar.

Bokningar

Alla bokningar kommer att hänvisas till matchi, vår bokningssystem. Vill ni få hjälp med att komma åt er medlemskonto, kontakta jouren.

C-tider anses vara B-tider under sommaren.

Passa på och spela mycket tennis under sommaren, det kommer finnas möjlighet att spela nästan när som helst både inomhus och utomhus.

Glöm inte att medlemmar kan köpa Sommarkort för 999kr via matchi som gör att ni kan spela obegränsat på våra utebanor under sommaren.

Vi önskar er en trevlig sommar.

Uppdaterad: 03 JUL 2019 13:13 Skribent: Sebastian Dorling