Information om din faktura

Hej!

Här kommer en förklaring till er faktura som avser träningsverksamheten VT-21.

Anmälningsavgift VT-21: Om ni har tränat under HT-20, så har du betalat en anmälningsavgift till vårterminen. Detta fungerar som en handpenning och dras alltid av på vårterminens faktura.

Träningsavgift v1-4: Detta avser träningsavgiften för de första 4 veckor på terminen beroende på hur många timmar i veckan du är uppsatt på vårt träningsschema.

Avdrag rotationsschema: Detta avser ett avdrag på de första 4 veckorna beroende på om ni har behövt avstå från träning varannan vecka eller var fjärde vecka enligt rotationsschemat som skickades ut. (Covid-19 restriktioner)

Träningsavgift v5-24: Detta avser träningsavgiften för resterande veckor på terminen med ordinarie schema.

Kompensation utebliven träning bokningsvärde: Detta avser om man tog upp erbjudandet av att boka upp sin ordinarie träningsbana när träningen var inställd v.45-51. Bokningsvärdet är personlig, så om banan har delats med andra träningskompisar får ni dela upp det sinsemellan.

Kompensation utebliven träning HT-20: Detta avser värdet den träning som blev inställd fr.o.m v45-51 för vuxna och äldre tonåringar (född 2004 eller äldre) på grund av covid-19 restriktioner. Klubben fick beviljat corona-stöd på 45tkr efter att ha gjort en förlust på 182tkr. Efter coronastödet, kort-tids permitteringsstöd och efter att vi har ledigställt bantimmar för uthyrning gjorde klubben en netto förlust på 72tkr.

Klubben har beslutat att kompensera fullvärdet på utebliven träning på följande sätt: fullvärde minus 195kr som dras av på fakturan som avser ett A-tids klippkort. Det går inte att få detta kompenserat på något annat sätt och man måste ha blivit drabbad av utebliven träning under HT-20 p.g.a covid-19 restriktioner för att kunna ta del av denna kompensation.

För att ta del av klippkortet måste ni personligen ansöka genom att skicka ett mail till This is a mailto link senast den 30:e april.

För er som slutade inför VT-21 och drabbades av utebliven träning: Vänligen ta kontakt med This is a mailto link med följande information: Namn, vilken träningstid du hade under HT20, samt ett bankkontonummer. Ni kommer få kompensation på följande vis; Full värde minus 390kr inbetald till ert bankkonto. 390kr ersätts i form av klippkort som ni kan ansöka om genom att maila This is a mailto link på samma sätt som ovan.

Uppdaterad: 04 MAR 2021 12:03 Skribent: Sebastian Dorling