Villkor

Anmälningsavgift HT-22: 500kr faktureras er, som är en "handpenning" till vårterminens träning. Fortsätter man att spela, så dras dessa 500kr av på nästkommande träningsfaktura. Säger man upp sin plats innan den 1:e december, återbetalas dessa 500kr. Om man säger upp sig efter den 1:e december - behåller MTK dessa 500kr.

Medlemsavgift: Medlemsavgift á 250kr (junior) och 500kr (senior) faktureras spelare som ej har varit medlem under året.

Träningsavgift: Träningsmängd faktureras enligt www.molndalstk.se/priser

Om man tvingas sluta: Första veckan utgår en avanmälansavgift på 500 kr. Två veckor efter terminens start gäller full terminsavgift.  Det finns undantag, som när man blir skadad. Då krävs uppvisande av läkarintyg för att få ersättning/kompensation. I sällsynta fall kan återbetalning ske. I vanligaste fall erbjuder klubben uppsamlingspass, dvs vi tar igen missad träning. Om man är sjuk eller ska resa bort utgår ingen återbetalning.

Uppdaterad: 14 MAJ 2019 12:39 Skribent: August Dunér