Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


Mölndals Tennisklubb grundades 1956 och har funnits i sin nuvarande form med hall i Rävekärr sedan 1990. Klubben tillhör en av göteborgsregionens sex största klubbar, både när det gäller antalet medlemmar och storleken på träningsverksamheten. MTK har i dagsläget två fastanställda på heltid, två fastanställda på deltid, samt 10 timanställda tränare och hjälptränare

Mölndals Tenniscenter består av fyra GreenSet-banor inomhus och tre grusbanor vid sidan av hallen. Klubben driver dessutom en utebana (Claytech) vid Lindevi i Lindome.

MTK har en väl utvecklad verksamhet med ca. 600 medlemmar varav 300 är aktiva i ordinarie träningsverksamhet, och 200 är aktiva juniorer i åldrarna 6-20 år. Under de senaste åren har MTK varit väl representerat i tävlingsspel på juniornivå. Såväl regionalt som på högsta nationella nivå. På seniornivå har MTK många aktiva serielag både på herr- och damsidan.

Klubben står som arrangör för många olika sorters aktiviteter och tävlingsspel. Bland annat spelas en stor juniorturnering, Mölndals Tennis Open, i mellandagarna varje år. 

Uppdaterad: 16 MAR 2018 17:14 Skribent: August Dunér

 Tryck HÄR för en större kalender 

 Sponsorer

 
För att komma till vår sponsorsida
KLICKA HÄR

 

Postadress:
Mölndals TK - Tennis
Kungsbackavägen 86
43133 Mölndal

Kontakt:
Tel: 031864460
E-post: This is a mailto link