Jobba hos oss!

Mölndals TK söker ny chefstränare!

Vi söker en ny chefstränare som skall leda och utveckla den tennisverksamhet vi
har idag, som brinner för tennis och utveckling av tennisspelare på alla nivåer.
Tjänsten innebär:
* Ansvara för att leda och utveckla träningsverksamheten för både barn, ungdomar
och vuxna i klubben.
* Ansvara för tränarteamet
* Administrativt arbete i samband med hanterandet av grupper och planering av
träningar och tävlingar.
* Ansvara för organisering av våra tävlingar både interna och externa.
* Coacha, leda och fördela arbetet för personalen som star på banan.
* Regelbunden rapportering till klubbchefen.
* Tjänsten är heltid (100%) och det krävs deltagande i träningsverksamheten med ca
20-22 tim/vecka genom att du själv tar grupper och arbetar med hjälptränarna.
Vi söker dig som har erfarenhet av klubbverksamhet sedan tidigare. Du är utbildad
tränare, har bra samarbetsförmåga, strukturerad samt har god hand med både barn,
juniorer och vuxna. Att du utför ditt ledarskap genom att vara en bra förebild ser vi
som en självklarhet.
Mölndals Tennisklubb är kollektivanslutna till arbetsgivaralliansen Idrott.
Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Skicka din ansökan (CV och
personligt brev) till This is a mailto link med ”Chefstränare” som ämne. Har du
frågor om tjänsten går det även bra via This is a mailto link
Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Mölndals Tennisklubb
Mölndals Tennisklubb grundades 1956 och är en uppskattad och etablerad mötesplats för tennisentusiaster i Mölndal. Vi är en breddförening med ca 550 medlemmar med verksamhet och aktiviteter för alla åldrar, allt från vår populära ungdomsverksamhet till seniortennis. Vi har även en omfattande verksamhet när det gäller tävlingsspel, t ex vår stora årliga juniorturnering Mölndal Tennis Open samt Stigs Pokal. Hos oss är alla tennisälskare välkomna; såväl nybörjare som veteraner.

Verksamheten bedrivs per idag med fyra inomhusbanor respektive fyra utomhusbanor. Framgent kommer Möndals TK att flytta till en ny hall i de centrala delarna av Mölndal när Västlänken behöver marken som klubben idag har sin hall på.

Uppdaterad: 04 AUG 2021 11:05 Skribent: August Dunér