Jobba hos oss!

Jobba på Mölndals TK?

Just nu söker vi inga tränare, men är du intresserad av att kontakta oss om ev framtida jobb, tveka inte! Skicka ett förutsättningslöst mail till klubbchef August som du når på: This is a mailto link

Om Mölndals Tennisklubb
Mölndals Tennisklubb grundades 1956 och är en uppskattad och etablerad mötesplats för tennisentusiaster i Mölndal. Vi är en breddförening med ca 700 medlemmar med verksamhet och aktiviteter för alla åldrar, allt från vår populära ungdomsverksamhet till seniortennis. Vi har även en omfattande verksamhet när det gäller tävlingsspel, t ex vår stora årliga juniorturnering Mölndal Tennis Open samt Stigs Pokal. Hos oss är alla tennisälskare välkomna; såväl nybörjare som veteraner.

Verksamheten bedrivs per idag med fyra inomhusbanor respektive fyra utomhusbanor. Framgent kommer Möndals TK att flytta till en ny hall i de centrala delarna av Mölndal när Västlänken behöver marken som klubben idag har sin hall på. Utan exakta datum lär detta ske under 2024-2025.

Uppdaterad: 04 AUG 2021 11:05 Skribent: August Dunér