Hoppa till sidans innehåll

Jobba hos oss!


Mölndals Tennisklubb söker en ny klubbchef!

Vår uppskattade klubbchef ska ta sig an nya utmaningar och vi söker därför en efterträdare som vill vara med och ta en engagerad och ledande roll i Mölndals Tennisklubb.

Om Mölndals Tennisklubb
Mölndals Tennisklubb grundades 1956 och är en uppskattad och etablerad mötesplats för tennisentusiaster i Mölndal. Vi är en breddförening med ca 550 medlemmar med verksamhet och aktiviteter för alla åldrar, allt från vår populära ungdomsverksamhet till seniortennis. Vi har även en omfattande verksamhet när det gäller tävlingsspel, t ex vår stora årliga juniorturnering Mölndal Tennis Open samt Stigs Pokal. Hos oss är alla tennisälskare välkomna; såväl nybörjare som veteraner.

Verksamheten bedrivs per idag med fyra inomhusbanor respektive fyra utomhusbanor. Under 2023 kommer vi att lämna våra nuvarande lokaler i Rävekärr, enligt nuvarande plan för en helt nybyggd tennishall i centrala delarna av Mölndal. Som klubbchef kommer du att ha en ledande roll i denna spännande förändringsresa och kunna påverka såväl utformning av nya lokaler som organisation. En unik möjlighet för dig som vill vara med och utforma formerna för en ny och modern tennisklubb.

Rollbeskrivning
Som klubbchef har du en nyckelroll hos Mölndals Tennisklubb, du är övergripande ansvarig för hela verksamheten med ekonomi- och resultatansvar. Du planerar, genomför och följer upp verksamhetens mål, samt arbetar med strategiskt utvecklingsarbete, allt i nära samarbete med styrelsen. Du har personalansvar för våra anställda, däribland tränare samt kanslist. Du är övergripande ansvarig för all kommunikation, såväl externt som internt och är ansiktet utåt för Mölndals Tennisklubb.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
▪ Verksamhetsutveckling: Att i samråd med styrelsen leda arbetet med utformning av och flytt till nya lokaler. Driva och utveckla tennisverksamheten för alla åldrar och nivåer.
▪ Organisation: Driva och följa upp verksamhetsmål och rapportera resultat till styrelsen på regelbunden basis. Tillse att, gemensamt med styrelsen, att styrdokument för verksamheten finns på plats och efterlevs.
▪ Personal: Coacha och handleda anställda tränare, inklusive ansvar för vidareutbildning samt personalmöten.
▪ Ekonomi: Budgetansvar, hantera attester och fakturor. Ta hand om befintliga sponsorer, samt arbeta aktivt för att hitta nya sponsorer till klubben och/eller andra samarbetsformer.
▪ Kommunikation: Ansvara för Mölndals Tennisklubbs hemsida och tillse att informationen är uppdaterad och relevant. Regelbundna informationsutskick till klubbens medlemmar.
▪ Representation: Vara representant för Mölndals Tennisklubb i våra dagliga kontakter både internt och externt.
▪ Tränartid: Arbetsuppgifter som tennistränare kan eventuellt förekomma beroende på verksamhetens behov samt om erfarenhet som tennistränare finns.

Vem är du?
Vi tror att du är en person med stor passion för tennis, ledarskap, kommunikation och verksamhetsutveckling. Du är en erfaren, tydlig, inkluderande och positiv ledare som tycker om att se andra utvecklas och arbeta tillsammans för att uppnå gemensamma mål. Du tar ägarskap för dina ansvarsfrågor och tycker om att arbeta metodiskt och proaktivt. Du har en god struktur och organisation i ditt arbetssätt och är en god kommunikatör, gärna med erfarenhet från tidigare förändringsarbete. Du är bekväm med digitala verktyg. Erfarenhet som tennistränare är meriterande men inget krav.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträdesdag snarast efter sommaren. Vi är kollektivanslutna till arbetsgivaralliansen Idrott (Unionen). Övertidsersättning eller ersättning för OB utgår inte. Provanställning kan komma i fråga.

Ansökan, kontakt och ansökningsdatum
Ansökan med CV, referenser och personligt brev skickas till This is a mailto link senast den 31:e augusti, 2021. Skriv “Klubbchef” i ämnesraden. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Frågor besvaras via mail till ovan angiven mailadress eller på telefon av Kristian Geeson, ordförande Mölndals Tennisklubb, på telefonnummer 0703644330.

Mölndals Tennisklubb hanterar rekryteringen på egen hand och ber att rekryteringsfirmor respekterar att vi inte vill bli kontaktade med erbjudanden eller liknande.

Uppdaterad: 04 AUG 2021 11:05 Skribent: Sebastian Dorling
E-post: Adressen Gömd

 Tryck HÄR för en större kalender 

 Sponsorer

 
För att komma till vår sponsorsida
KLICKA HÄR

 

Postadress:
Mölndals TK - Tennis
Kungsbackavägen 86
43133 Mölndal

Kontakt:
Tel: 031864460
E-post: This is a mailto link