NYHET!

BOLLMASKIN: Det finns nu möjlighet att låna/hyra en Tennis-Tower bollmaskin på klubben. Den är fri att låna för medlemmar när man bokar strötid. Vid abonnemang swishar man 50 kr per timme. Icke-medlemmar betalar alltid 50 kr per timme.

OBS BOLLMASKIN I SKRIVANDE STUND UR FUNKTION - GÅR EJ ATT BOKA (30 mars)

Instruktion: Bollmaskinen är enkel att komma igång med. Placera ut den på ena kortsidan av tennisbanan (lämpligtvis strax innanför baslinjen). Förlängningssladd finns på plats. Tryck på on-knapp när maskinen är inkopplad. Man kan manövrera den på plats genom att trycka på knappar som ökar/minskar fart på boll, ökar/minskar frekvens, ökar/minskar topspin samt öka/minskar höjd.

Vad gäller bollar är det en smaksak. Äldre lite mjukare bollar föredras av många, men för de som vill ha nyare lite hårdare bollar går det givetvis bra att fylla på med dessa i maskinen.

Vid frågor kontakta receptionen (bemannad vardagar 10-18) eller tränarna.

Mycket nöje och lycka till!

Uppdaterad: 09 MAR 2018 15:07 Skribent: August Dunér