Privatlektioner

Det går enkelt att att boka privatlektioner via matchi.se. Privatlektioner kostar 650kr per tillfälle, bollar tränare och bantid ingår. Privatlektioner kan endast bokas och betalas av en person. Vill man vara fler på lektionen så kan man skriva det som kommentar på bokningen med ingen extra kostnad. Max 2 personer kan dela på en timmes privatträning.

Det går också att köpa på sig ett så kallat 5- eller 10-kort. Pris för 5 lektioner är 3200kr, 10 lektioner 6250kr. Tala med Björn i receptionen så hjälper han er.

Vänligen gå in på www.matchi.se/facilities/molndalstk för att se vilka tider är tillgängliga att boka. Det går också bra att maila till This is a mailto link och efterfråga specifika tider efter överenskommelse med tränare. Vi erbjuder privatträning för såväl juniorer som seniorer.

Uppdaterad: 24 SEP 2020 17:02 Skribent: August Dunér