BOKA BANA 

Medlemsinfo – Mars 2023

 

Ytterligare ändringar i receptionens öppettider

Sedan årsskiftet utökade vi receptionens öppettider på lördagar kraftigt eftersom lördagar är en av våra mest aktiva dagar. Vi stängde samtidigt receptionen på måndagar, vilket är en av våra minst aktiva dagar. Nu har vi gjort ytterligare en förändring i och med att sedan den 26 februari har receptionen också stängt på söndagar. Alltså, på söndag och måndag är det stängt, alla andra dagar har vi öppet.

Årsmöte

Kräv din demokratiska rätt och delta i klubbens årsmöte den 30 mars. Som medlem har du rösträtt vid årsmötet, och kan ställa förslag genom motioner. Mölndals Tennisklubb möjliggörs av ditt och andras engagemang och din och andras insats. På årsmötet kan du påverka på ytterligare ett sätt så att MTK blir Sveriges bästa tennisklubb.

Påskinfo redan i Mars

Eftersom påsken inträffar redan första veckan i april, och vi inte vet om vi hinner få ut ett nytt nyhetsbrev i april innan dess, så vill vi informera om att du kan anmäla dig till vårt påsklovsläger som börjar den 11 april och pågår i tre dagar. Som vanligt blir det härlig kamratskap för juniorerna mellan 9 och 15, och så kör vi sedvanligt vuxencamp på kvällstid, uppdelat på pass 17-19 samt 19-21. Anmälan öppnar inom kort och görs på Matchi. Håll utkik, först till kvarn!

Ytterligare påskinfo redan i Mars

Dessutom, från och med Långfredag har receptionen stängt, och vi öppnar igen på tisdag den 11 april. Abonnemang, gruppträningar, stegarna, och seriespelsträning är inställda i vecka 15 (vecka 14 pågår de som vanligt och måndagen den 17 april vecka 16 startar allt om på nytt).

Nya rack och klubbkollektion

Vi utökar med en rad nya modeller tennisrack. Här finns allt för nybörjare till de som spelar lite mer (junior och vuxen). Vi har exempelvis riktigt bra priser på Head MP Speed 2022. Fråga din tränare vilken modell som passar dig bäst. Vidare så har vi beställt in härliga bomulls t-shirts att ha i vårvärmen. Dessa finns i marinblått och vitt, med klubbens logga på bröstet och text på ryggen. Riktigt snygga att ha i många sammanhang! Finns i allt från juniorstorlekar till vuxen. Fråga Björn i shopen så hjälper han er.